U utorak, 22.01, u kasarni Topčider, svečano je otvorena teretana namenjena Petom bataljonu vojne policije uz pomoć kompanija FitPass i Rekreacija d.o.o. i lanca teretana Ahilej.

Komandant Petog bataljona vojne policije, potpukovnik Vladimir Petrić zahvalio se na pomoći i uručio zahvalnice Ognjenu Radiću, direktoru kompanije FitPass, Aleksandru Đorđeviću, vlasniku lanca teretana Ahilej, a Jošo Kolak, direktor kompanije Rekreacija d.o.o. je u ime ove firme, imao tu čast da ovaj sportski objekat opremi najboljom fitness opremom.


Peti bataljon vojne policije dugi niz godina nije imao adekvatan i preko potreban prostor za vežbanje, te su gorepomenute firme koje ulažu u sport i zdrav način života, na ovaj način pomogle.

Nakon svečanog otvaranja, bila je upriličena i prezentacija rada samog bataljona, o njegovoj ulozi u kriznim situacijama, kao i o trenutno raspoloživom arsenalu naoružanja.

FitPass na ovaj način, već duže vreme, svesrdno pomaže sportskim objekatima i državnim organima koji imaju odličnu praksu održavanja zdravog života svojih zaposlenih. Među njima je i Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije.