0
Lifestyle

FITPASS: Zaljubljivanje u sportski način života nikada nije bilo lakše!

Objavljeno: 14.02.20 u 15:05

Bilo da obeležavate Dan zaljubljenih ili ne, kompanija FitPass će vas ovog 14. februara motivisati da se vi i vaša jača ili lepša polovina iznova zaljubite u sportski način života. 

FitPass, HONOR i Nike daruju sve ljubitelje sporta i fitnesa. Ukoliko u periodu od 14. do 21. februara kupite bilo koju FitPass članarinu (putem zvaničnog sajta www.fitpass.rs ili na nekom od dva prodajna mesta: TC City Passage ili Mercator Centar) dolazite u priliku da dobijete na poklon najnoviji Honor Magic Watch 2 pametni sat, FitPass članarinu ili Nike patike dostupne u Nike ovlašćenim radnjama (Beograd, Niš i Kragujevac).

Na FitPass prodajnim mestima svi posetioci će biti upoznati sa karakteristikama pametnog sata, a sve one, koje u promotivnom periodu budu uplatili članarinu u Mercator centru očekuje i mali znak pažnje od strane HONOR ambasadorki.

HONOR Magic Watch 2 pametni sat je idealan za sve rekreativce i profesionalne sportiste koji svoju svakodnevicu ne mogu da zamisle bez zdravih, fitness aktivnosti.

Sadrži veliki broj korisnih funkcija (merenje otkucaja srca, nivoa stresa, kvaliteta sna, raznovrsne programe trčanja koji sadrže 15 različitih fitnes režima zasnovanih na postizanju ciljeva). Baterija traje do 14 dana, otporan je na vodu, a sadrži i program za plivanje, kao i mogućnost slušanja muzike i personalizovanje ekrana.

Zbog svoje privlačne estetike dolazi u dve veličine, kao i u dve varijante – sa braon kožnim kaišem i crnim sportskim kaišem. Ono što je posebno interesantno – virtuelni trener će nakon svake fizičke aktivnosti preporučiti vreme za oporavak, budući da su zdravlje i bezbednost korisnika na prvom mestu.

Više detalja i saveti za unapređenje kvaliteta sna nalaze se na Huawei Health aplikaciji!

#HONORMagicWatch2 #MagicWatch14Days

Obezbedite svoju sportsku ulaznicu na vreme, a više informacija pronađite na ovom linku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter