0
Lifestyle

DO IDEALNE KILAŽE U 2020? Potrebno vam je samo ovo!

Objavljeno: 12.12.19 u 12:18

Koliko puta ste imali sat ili dva praznog hoda tokom dana koje biste najrađe iskoristili za  vežbanje, ali teretana vam je daleko, na putu ste u drugom gradu ili ste zaboravili FitPass karticu?

Od sada vam je potreban samo mobilni telefon jer je FitPass uveo brzo i praktično rešenje kojem omogućava svim korisnicima treniranje uz pomoć skeniranja QR koda! 

Koristeći samo svoj mobilni telefon, svi FitPass članovi mogu pristupiti bilo kom sportskom objektu koji se nalazi u njihovom sistemu, a već sada ih ima više od 650 u preko 30 gradova širom Srbije

Praktična aplikacija vam omogućava brzo pronalaženje omiljenog sportskog objekta, njegovu udaljenost, jednostavno korišćenje kao i prikaz svih bitnih informacija vezanih za vašu članarinu.

Sve što treba da uradite jeste da u Google Play ili Apple store-u, besplatno skinete FitPass aplikaciju i ulogujete se na svoj profil preko koga direktno možete pokrenuti QR kod skener. Na ovaj način FitPass će vam biti na dohvat ruke, bez razmišljanja o tome da li ste u torbi za trening spakovali karticu. 

Ponesite dobro raspoloženje i uživajte u rekreaciji na opušten način.

Više informacija potražite na www.fitpass.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter