0
Lifestyle

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

APEL DOBRIM LJUDIMA: Teodorin tata je pomagao mnogoj deci, pomozite i vi njoj (FOTO)

Objavljeno: 06.05.17 u 16:49

Na žalost, skoro svakog dana izlaze novi tekstovi o bolesnoj deci kojoj je neophodna pomoć.
Na stotine takvih je pisao novinar Bogdan Vranješević iz Kragujevca, ali nije mogao ovaj, u kojem je njegova ćerka Teodora ‘glavni lik’.

Teodora Vranješević ima devet godina i boluje od mijeloidne leukemije, neophodna je transplantacija koštane srži koja bi trebalo da se obavi u Nemačkoj, Frankfurtu. Najtužnije je kada racionalno sagledamo stvari i vidimo da u stvari život jednog deteta ima cenu, Teodorin košta 350.000 evra što je jedno ogromno bogatstvo za prosečnu platu novinara u Srbiji.

Ono što još više plaši jeste da za samo 10-ak dana mora biti prikupljena cela suma jer nakon nekoliko ciklusa hemoterapije, komplikacije su sprečile željene rezultate u borbi ove devojčice koja traje još od proleća prošle godine.

– Moja supruga Nataša i ja radimo u medijima i ovaj iznos ne bismo mogli da zaradimo u tri života! Dakle, toliki novac, jednostavno, nemamo, ni blizu. Ali, nemamo ni pravo da odustanemo od borbe za život naše Teodore, jer se i ona proteklih godinu dana bori kao najveći ratnik. Ljubav prema našem detetu, koju bezgranično imamo kao i svi ostali roditelji prema svojoj deci, daje nam snagu da guramo, da se nadamo i verujemo da ćemo uz pomoć dobrih ljudi, institucija, ustanova, kompanija uspeti da sakupimo potrebnih 350.000 evra, izjavio je otac Teodore, naš kolega Boda Vranješević.

Pozivamo sve humane ljude da pruže svoj doprinos jer je vremena sve manje. Svoju pomoć možete uplatiti u Erste banci, na ime Bogdan Vranješević:

DINARSKI:
340 – 32003872 – 78

DEVIZNI:
CORRESPONDENT BANK FOR 978 INCOMING PAYMENTS:
(NAVESTI OZNAKU VALUTE)
SWIFT CODE: GIBAATWG
ERSTE GROUP BANK AG WIEN, AUSTRIA

ACCOUNT OF THE BENEFICIARY WITH:
SWIFT CODE: GIBARS22
ERSTE BANK A.D. NOVI SAD

BENEFICIARY:
IBAN RS35340000003200387278
NAME VRANJEŠEVIĆ BOGDAN
ADDRESS LEPENIČKI BULEVAR 27, KRAGUJEVAC, SERBIA

International Payments Department
Erste Bank a.d., Novi Sad

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter