0
Lifestyle

SREBRNI ORLOVI NA OTVARANJU: Restoran Monument Green počeo sa radom

Objavljeno: 16.06.15 u 12:06

Tokom minule večri je u prisustvu mnogobrojnih zvanica, poznatih ličnosti i medija, otvoren novi restoran „ Monument Green“ koji se nalazi u okviru jedinstvenog multifunkcionalnog prostora Life Active Health Club-a i deo je projekta FINEST FOOD FOR LIFE ACTIVE PEOPLE. 

Kosakrasi - Kafic

FINEST FOOD FOR LIFE ACTIVE PEOPLE je partnerski projekat Life Active Health Club-a i restorana Monument, nastao sa ciljem da svima onima koji vode računa o svom zdravlju i izgledu, ponudi koncept savremenog, a zdravog načina života.

– Veoma sam srećan što smo krenuli u zajedničku saradnju sa restoranom Monument i što smo proširili ponudu Life Active Health Club-a. Od danas je naš klub, pored fitness centra, opremljenog najsavremenijim spravama, igraonicom za decu, kafeom i domom zdravlja Vizim, bogatiji za poseban i zdrav restoran Monument Green. Ovaj restoran je primer da u isto vreme možemo i brinuti o zdravlju i priuštiti sebi uživanje u hrani “- izjavio je ovom prilikom Marko Kešelj, suvlasnik Life Active Health Club-a.

Marko Keselj - Kafic

– Posebno mi je drago što je tim Life Activa prepoznao koncept zdrave i kvalitetne ishrane koja je potpuno u skladu sa konceptom Life Active Health Club-a i što ćemo zajedničkim snagama Beograđanima ponuditi jedinstven doživljaj i ugođaj na zdrav način. Jako sam ponosan što je u našim restoranima veoma dobro prihvaćena ideja Green koncepta i što naši gosti već dve godine uživaju u jelima koja su kreirana u saradnji naših kuvara i ljudi koji se dugo bave odnosom hrane i ljudskog organizma“ – izjavio je Miloš Đorđević, suvlasnik restorana Monument.

Monument Green filozofija je utemeljena na naučnim istraživanjima u sistematičnom praćenju delovanja selektivne hrane na ljudsko telo. Green meni je koncipiran tako da uspostavlja fizički i mentalni balans u organizmu.

Miroslav Raduljica - Kafic

 

Sva jela su lako varljiva, ali konstantna u oslobađanju energije, što daje produženi osećaj sitosti i odličnu potporu za fizičke i mentalne aktivnosti. Na ovakvim i sličnim programima nalaze se i neki od najboljih sportista današnjice. Pored posebne pažnje posvećene nutritivnoj vrednosti namirnica, sva jela zadovoljavaju i gastronomska očekivanja gurmana. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter