0
Lifestyle

LIFESTYLE: Napici koji skidaju suvišne kilograme

Objavljeno: 25.04.15 u 16:38

Kilograme možemo da skidamo na razne račine, a kad u režim ishrane uvrstite ove zdrave napitke, osim bolje linije imaćete i bolje zdravlje.

Skidanje kilograma može da bude više ili manje mukotrpno i ukusno, a kako mi volimo ukusnije varijante, predlažemo vam da u svoju prehranu uvrstite neke od ovih genijalnih napitaka koji će vas rešiti viška kilograma i popraviće vam zdravlje.

Svi će uvek prvo spomenuti zeleni čaj koji je odličnan za sagorevanje kalorija, povećava nivo energije i smanjuje apetit, što je njegova najbolja karakteristika. Već i jedna šoljica dnevno pomoćiće u pojačanom sagorevanju kalorija.

Sveži voćni sokovi se jednostavno pripremaju, bogati su hranjivim sastojcima, mineralima i vitaminima, a jedan od boljih je sok od brusnica i kruške – brusnice sprečavaju stomačne infekcije, a kruške su bogate fosforom, kalijumomi magnezijumom, uz visok udeo vitamina C.

Sokovi od povrća mogu zameniti ceo jedan obrok, naročito ako koristite lisnato povrće poput kupusa, spanaća ili blitve u kombinaciji s nekim voćem. Lisnato povrće je bogato fitonutrijentima koji pomažu da se smanji ukupna količina masnog tkiva.

Za kraj, neki od sokova za detoksikaciju takođe će uraditi dobar posao, a mi preporučujemo sok od đumbira, jabuke i šargarepe koji je pun antioksidansa i snižava nivo holesterola.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter