0
Lifestyle

LIFESTYLE: Ovo su najpopularniji fitnes blogeri!

Objavljeno: 16.01.15 u 11:47

Ukoliko niste sigurni da li je vaš režim ishrane ili treninga pravilan i dovoljan da biste dostigli željeni cilj, potražite savete i uputstva na nekoliko najpopularnijih fitnes blogova.

Catalyst Athletics

Prvi blog o kojem ćemo govoriti je Catalyst Athletics. Ovaj blog je proglašen za najbolji fitnes blog 2014. godine. Informacije koje su dostupne na njemu variraju od predloga za vežbe u teretani do članaka o poznatim bilderima i atletama. Ukoliko želite da korigujete svoj trening plan na ovom sajtu možete naći prilagođene vežbe na nedeljnom, mesečnom nivou. Ishrana je manje zastupljena, ali postoji odeljak na kojem možete dobiti početne informacije o tome šta bi trebali izbaciti iz jelovnika ukoliko krećete sa određenim vežbama.

catalist

 

 

Pitajte Loren

Ukoliko je trčanje vaša omiljena fitnes rekreacija, blog poznate atletičarke Loren Flešman vam nudi mogućnost da postavite sva moguća pitanja koja imate. Na njenom blogu možete pored saveta vezanih sa trčanje i život atletičara pronaći i tekstove o majčinstvu i kuvanju. Ono što je veoma interesantno i bitno jeste što koliko god pitanja da postavite, Loren će vam odgovoriti na svako i ponuditi vam rešenje za problem.

blog2

Dnevna doza joge 

Za sve one koji praktikuju jogu ovaj blog je savršena zanimacija. Pored redovnih saveta šta i koliko izvoditi, možete pronaći potpun spisak literature a da se tiče teme joge. Postoji poseban odeljak za reči motivacije, kao i odeljak sa svim mogućim joga aplikacijama koje možete pronaći na netu. Ukoliko ste ipak početnik i želite da vidite da li je joga za vas, možete pogledati njihovu arhivu videa u kojoj postoje pozdravni snimci u kojima se priča o počecima, opremi i svemu što bi vas navelo da počnete da se bavite upravo ovom aktivnošću.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter