0
Lifestyle

LIFESTYLE: „Shake It Off“ plesni trening

Objavljeno: 30.12.14 u 14:56

Otkako je sredinom ove godine izašla numera „Shake It Off“, američke kantri pop pevačice Tejlor Svift (Taylor Swift), pored toga što je postigla ogroman uspeh kod slušalaca, ova numera uspela je da postane jedna od najomiljenijih pesama koje se koriste prilikom vežbanja. Upravo zbog toga su pojedini instruktori plesa uspeli da osmisle koreografiju kako bi vežbanje učinili zanimljivijim.

Sajt Pop Workouts napravio je kompilaciju plesnih treninga koji se baziraju na popularnoj pesmi Tejlor Svift.

„Shake It Off“ Dance Workout: DiVA Dance Fitness

Prvi u nizu je plesni trening koji izvodi studio DiVA Dance Fitness. Kendall in Idaho je žena koja je uspela da osmisli koregorafiju služeći se oficijelnim spotom za pesmu „Shake It Off“. Pogledajte kako izgleda fitnes trening na njen način.

„Shake It Off“ Dance Workout: ReFit Revolution

Ukoliko ste spremni za još malo ritmičkih pokreta, pogledajte kako izgleda „Shake It Off“ ples u interpetaciji ReFit Revolution.

„Shake It Off“ Dance Workout: Mega Jam

Pored toga što ples ume da bude mukotrpan i crpi veliku količinu energije, on je nadasve i zabavan. Grupa koja sebe zove „Mega Jam“ izvela je jednu vrlo zabavnu plesnu tačku inspirisanu ovom popularnom pesmom, koju je osmislila koreografkinja Jasmine Meakin.

„Shake It Off“ Dance Workout: Dance Fitness With Jessica

Ukoliko ste radije za to da sami u svoja četiri zida plešete i za to postoji rešenje. Instruktorka plesa Džesika postavila je na svom YouTube kanalu video u kome se vidi kako izgleda jedan plesni trening inspirsan popularnom pesmom Tejlor Svift.

Ako ipak želite da budete sam svoj koreograf i da tako počnete da aktivirate svoje telo, dovoljno je samo da na YouTube-u pronađete oficijelni video Tejlorine pesme „Shake It Off“, kliknete plej i prepustite se vrlo zaraznoj muzici.

hotsport.rs/Pop Workouts

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter