9
Lifestyle

MODA: Zašto je Karleuša ikona stila?!(FOTO)

Objavljeno: 05.12.14 u 18:44

Stil poznate pevačice Jelene Karleuše je jedan od najupečatljivijih i najpraćenijih kako kod nas tako i u svetu. Njen Istagram profil broji više od 295 hiljada pratilaca među kojima su poznati dizajneri, slavna holivudska glumica Sofia Vergara, manekenka Amber Rouz i drugi. Kako uvek pričamo o njenim luksuznim toaletama, ovaj put smo odlučili da pogledamo njen sportski stil. Šta je to što Karleuša nosi dok trenira?

Jelena je u par navrata izjavila kako telo ne duguje teretani, već genetici i zdravoj ishrani.

Tvrdi da ne trenira često, ali da kada se odluči za trening obavezno to radi u Nike opremi.

Kompanija Nike pevačicu uvek obraduje nekim parom patika. U oktobru pevačica je na svom Facebook profilu podelila fotografiju patika koje su od Nike-a dobile ona i njene ćerke Atina i Nika.

Ukoliko želite da zavirite u stil pevačice Jelene Karleuše to možete uraditi tako što ćete je zapratiti na Instagram ili Facebook  profilu. Pogledajte šta je to što njen stil čini jednistvenim i neponovljivim.

hotsport.rs/K.A.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Kao prvo ta zena niti je stilista,niti diva!Koja Zena daje sebi ime Diva.Ona samo pravi dobar fotoshop tako da u danasnje vreme to svako zna da napravi.POSTOJI SAMO JEDNA DIVA U SVETU „MARILYN MONROE“ a Broj 2 je MEGAN FOX!Dusko jadan ti pored ovake Stoke,zbog toga si pobegao u tursku da karas turci…..ahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobru genetiku je povukla od strane zdepaste majke ili oca? Zdravo se hrani dok hasa suljpa i pije vino i red bull? A “titulu ikone stile“ zna se da je “povukla“ od raznih svetskih zvezda koje besumučno kopira. Eto i ove poze poskidala od Sijare, Žizel, Naomi i sa onog profila gde izbacuju slike vežbi za dobru guzu, čučnjeve… Budite objektivni jer se sve zna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter