0
Lifestyle

LIFESTYLE: Kako se on pripremao za ‘Tajne poslove’

Objavljeno: 03.02.15 u 12:22

Poznato je da glumci moraju naporno da se pripremaju kako bi što bolje doneli neku ulogu na filmu ili u seriji, tako je i američki glumac Kristofer Goram (Christopher Gorham) zbog jedne uloge rešio da krene u teretanu.

Naime, za ulogu Ogija Andersona (Auggie Anderson) u seriji „Tajni poslovi“ (Covert Affairs), Goram je imao šest nedelja da svoj malo debeljuškasti izgled dovede u zavidnu formu, za koju će nešto kasnije i biti proglašen „najseksi muškarcem na TV-u“.

– Kada sam dobio posao, baš sam bio završavao film gde mi je reditelj branio da idem u teretanu mesecima, jer je želeo da budem mršaviji i malo deblji. Ali lik Ogija je trebao da bude jedan od najboljih i najobučenijih vojnika koji su u ponudi. On je morao biti fit. Tako da sam to i učinio – iako mrzim trčanje, mrzim kardio i volim ugljene hidrate. Nekad moraš i da propatiš za svoju umetnost, opisivao je glumac razlog zbog kojeg je učinio promenu u načinu svog života.

Uloga tajnog agenta CIA Ogija Andersona, zahtevala je od Kristofera Gorama da bude atletski građen, dobar rvač i tehnički operativac. Ono što je možda najzanimljivije jeste činjenica da je pored svega toga lik Ogi Andersona potpuno slepa osoba.

Kristofer je počeo svakodnevno da unosi proteine. Za doručak je uzimao jedan veliki omlet sa španaćem, piletinom i avodakom, da bi tokom dana unosio tri proteinska šejka: dva brzodelujuća (jedan posle treninga i jedan kao užinu), dok je noću koznumirao sporodelujući šejk.

Uz pomoć trenera, glumac je šest puta nedeljno radio kardio vežbe, koje su se između ostalog sastojale od trčanja na traci ili u prirodi, vožnje bicikla, dok je svaki slobodan trenutak Kristofer koristio radeći trbušnjake.

Serija „Tajni poslovi“  se emetiovala u Americi punih pet sezona, dok se kod nas trenutno prikazuje treća sezona na kablovskom kanalu Fox Life.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter