0
Lifestyle

LIFESTYLE: Ona je naša „super baka“

Objavljeno: 22.12.14 u 14:14

Pevačica Neda Ukraden koja je svojim poslednjim angažmanom u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ zadivila ne samo domaću publiku već i svet  odličnim imitacijama, dobila je nadimak „Super baka“. Poznata pevačica je jedinstven primer kako godine nisu  prepreka za dobar stas.

Šesdesetčetvorogodišnja pevačica je na konferenciji „Formule vitkosti i zdravlja“ koja je održana u februaru ove godine pričala zdravoj ishrani i redovnom treningu. Pevačica smatra da je pored pažnje koju ćete posvetiti ishrani i treningu veoma bitno da sami sebe prihvatimo, lik u ogledalu, svoje korene, sve ono što jesmo.

neeeda

Izgledu se, danas, poklanja velika pažnja. U sveopštem teroru vitkosti, kojem smo izloženi svuda ostati netraumatizovan prava je umetnost. Treba biti srećan sa svojim obimima, sa svojom građom, visinom i težinom. Može se i bez proporcija Kejt Mos! -rekla je Neda.

Iako je svojim nastupima u emisiji TLZP privukla pažnju svetskih medija, Neda se sinoc nije plasirala u finale poznatog šoua.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter