0
Lifestyle

LIFESTYLE: Plesom do dobrog izgleda

Objavljeno: 12.12.14 u 23:41

Dok neki svoj izgled duguju mukotrpnim treninzima i dijetama, drugima je jednostavno dovoljno da plešu i budu fit. Svakako ne sme se umanjivati vrednost plesa, jer većinom ritmički pokreti tela umeju da budu naporni i da iz čoveka  izvuku velike količine energije, napora i znoja i za neku dobru koreografiju potreban je mukotrpan rad. Mnogo je poznatih osoba koji za svoj dobar izgled upravo dugu plesu.

Jedan od njih je baletski igrač i koreograf Milan Gromilić, koji je već  15 godina član Pozorišta na Terazijama i kog smo upoznali u rijalitiju „Survivor“ i čije smo plesačko umeće mogli da vidimo tokom prošle sezone emisije „Tvoje lice zvuči poznato“.  Nedavno je svoje plesačko umeće pokazao i u spotu Ane Kokić za pesmu „Ljubav na papiru“, koja se takođe za svoje fit telo može zahvaliti plesu.

Svetska pop diva Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) pored toga što je dobra pevačica i glumica, sjajna je i plesačica i poznato je da je njeno telo oblikovano isključiovo zbog plesa.

Jennifer Lopez and Casper Smart

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter