0
Lifestyle

MODA: Ronaldo proširuje svoje modno carstvo

Objavljeno: 04.12.14 u 22:33

Portugalski fudbaler, Kristijano Ronaldo (Cristiano Ronaldo) je odlučio da  svoje CR7 modno carstvo proširi kolekcijom košulja. Naime, fudbaler smatra da je nakon kolekcije donjeg veša i čarapa jedini logični modni korak upravo taj odevni predmet.

– Dobro oblačenje mi pomaže da se osećam samouvereno. Donji veš sa modernom i savršeno skrojenom košuljom je početna tačka svakog izgleda. Košulja daje muškarcu samopouzdanje da postane najbolja verzija sebe. – rekao je Ronaldo u intervjuu za Dejli Miror.

Portugalac je kao i u prethodne dve kolekcije sarađivao sa njujorškim dizajnerom Ričardom Čaijem (Richard Chai) i JBS tekstilnom grupom. Dizajner svoju saradnju sa fudbalerom vidi kao zanimljiv i kreativan proces, jer dele viziju o tome kako odeća treba da izgleda. Glavni moto Ronaldove kolekcije je besprekorna elegancija i komfor.

Cene košuja su u rasponu od 65 do 80 evra po komadu. Ukoliko želite da imate bilo koji komad Ronaldovih kolekcija možete ih pronaći na oficijalnom sajtu CR7 modne linije u posebnim kategorijama za donji veš, čarape i košulje.

hotsport.rs/K.A.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter